kadź maceracyjna 1000 litrów

560,00 

kadź maceracyjna w kolorze czerwonego wina

pojemność 1000 litrów

Znajduje zastosowanie w przypadku maceracji owoców, prowadzenia fermentacji w miazdze oraz innych pracach związanych z przetwórstwem owocowo-warzywnym

Brak w magazynie

Sprawdź dostępność

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 1000 litrów idealnie nadaje się do maceracji owoców oraz do fermentacji w miazdze.

Do tej kadzi można zamówić pokrywę, kranik spustowy oraz uszy do przenoszenia.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość 1000 l

średnica 140 cm

wysokość 90 cm

Parametry techniczne

Waga37 kg
Wymiary124 × 124 × 95 cm
parametry techniczne

Objętość 1000 l;
Średnica dolna 1110 mm;
Średnica górna 1240 mm;
Całkowita wysokość: 950 mm;