kadź maceracyjna 1000 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

695,00 

pojemność: 1000 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 140 cm x 90 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Brak w magazynie

Sprawdź dostępność

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 1000 litrów idealnie nadaje się do maceracji owoców oraz do fermentacji w miazdze.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 1000 l

średnica: 140 cm

wysokość: 90 cm

Z uwagi na gabaryty możliwa dostawa transportem dedykowanym lub odbiór ososbisty.

Parametry techniczne

Waga 210 kg
Wymiary 124 × 124 × 95 cm
parametry techniczne

Objętość 1000 l;
Średnica dolna 1110 mm;
Średnica górna 1240 mm;
Całkowita wysokość: 950 mm;

Ostatnio oglądane

  • Nalewarka próżniowa Enolmatic do wina z głowicą nierdzewną

    Nalewarka próżniowa Enolmatic do olejów

    1 546,00 
    Chwilowy brak
  • koszyczki do win musujących czarne

    koszyczki do win musujących czarne

    0,45 
    Dodaj do koszyka
  • Prasa pneumatyczna SRAML VP5e ECO do winogron i owoców

    Prasa pneumatyczna SRAML VP44e ECO

    Chwilowy brak
  • Nakrętka DN32 DIN 11851

    Nakrętka DN32 DIN 11851

    38,00 
    Dodaj do koszyka
  • Płynna siarka BAKTOL 150 250 ml

    Płynna siarka BAKTOL 150 250 ml

    13,00 
    Dodaj do koszyka