kadź maceracyjna 350 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

249,00 

pojemność: 350 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 96 cm x 73 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Brak w magazynie

Sprawdź dostępność

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 350 litrów idealnie nadaje się do maceracji niewielkich ilości owoców oraz do przenoszenia wytłoków po prasie lub do wypróżniania zbiorników po fermentacji czerwonych owoców.

Do tej kadzi można zamówić pokrywę, kranik spustowy oraz uszy do przenoszenia.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 350 l

średnica: 96 cm

wysokość: 73 cm

Parametry techniczne

Waga210 kg
Wymiary97 × 74 × 97 cm
średnica

96 cm

wysokość

73 cm

Ostatnio oglądane

  • beczka CHERRY 100 l - VALOGA

    beczka CHERRY 100 l – VALOGA

    1 680,00 
    Dodaj do koszyka
  • kapsle 29 mm do szampana, cydru, piwa - srebrne z wkładką

    kapsle 29 mm do szampana, cydru, piwa – srebrne z wkładką

    0,31 
    Dodaj do koszyka
  • Stacja dozowania azotu DOSA-2N

    Stacja dozowania azotu DOSA-2N

    Czytaj dalej
  • Enzym Sihazym Extro 100 g

    Enzym Sihazym Extro 100 g

    113,00 
    Dodaj do koszyka
  • kapturki termokurczliwe  33x60 mm czarny mat - ze zrywką

    kapturki termokurczliwe 33×60 mm czarny mat – ze zrywką

    0,21 
    Dodaj do koszyka