Koncentrat winogronowy 1 kg 65 Brix

25,00 

Koncentrat winogronowy to płynny cukier winogronowy o zawartości 650 g cukru na 1 kg koncentratu.

Brak w magazynie

Sprawdź dostępność

Szczegółowy opis

Koncentrat winogronowy 1 kg 65 Brix

Opis produktu:

Koncentrat winogronowy to płynny cukier winogronowy o zawartości 650 g cukru na 1 kg koncentratu. Koncentrat ten jest wytwarzany z soku winogronowego i produkowany poprzez odparowanie moszczu.

Zastosowanie:

Służy do słodzenia wyciśniętego soku do wymaganej zawartości cukru w ​​moszczu lub do słodzenia gotowego wina do wymaganej resztkowej zawartości cukru.

Dozowanie: 154 g / 100 l zwiększa zawartość cukru resztkowego o 1 g / l.

Przechowywanie:

Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Przechowywać w nieuszkodzonym opakowaniu w temperaturze 6-10 °C .

Parametry techniczne

Waga1 kg
Wymiary8 × 8 × 25 cm