Szczegółowy opis
Sentia – paski testowe kwasu jabłkowego
Paski testowe kwasu jabłkowego Sentia współpracują z analizatorem Sentia Analyzer, aby dokładnie monitorować kwas jabłkowy podczas fermentacji jabłkowo-mlekowej, zapobiegając rozwojowi drobnoustrojów i zapewniając stabilność wina. Po prostym rozcieńczeniu wstępnym 1 do 5 buforem kwasu jabłkowego Sentia w mniej niż minutę uzyskasz wiarygodny wynik kwasu jabłkowego. Uwaga: paski testowe kwasu jabłkowego i bufor kwasu jabłkowego są sprzedawane oddzielnie.
Specyfikacje
Typ próbki: czerwone i białe winogrona oraz wino
• Wielkość próbki: 100 µl
• Zakres pomiaru: 0,05 – 5 g/l
• Liczba testów na fiolkę: 25
• Temperatura przechowywania: 2°C – 8°C (35,6°F – 46,4°F)
• Wymagane dodatkowe materiały eksploatacyjne: bufor kwasu jabłkowego Sentia