kadź maceracyjna 1000 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

695,00 

pojemność: 1000 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 140 cm x 90 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Brak w magazynie

Sprawdź dostępność

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 1000 litrów idealnie nadaje się do maceracji owoców oraz do fermentacji w miazdze.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 1000 l

średnica: 140 cm

wysokość: 90 cm

Z uwagi na gabaryty możliwa dostawa transportem dedykowanym lub odbiór ososbisty.

Parametry techniczne

Waga 210 kg
Wymiary 124 × 124 × 95 cm
parametry techniczne

Objętość 1000 l;
Średnica dolna 1110 mm;
Średnica górna 1240 mm;
Całkowita wysokość: 950 mm;

Ostatnio oglądane

  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm złoty antyczny ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm złoty antyczny ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm srebrne - ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm srebrne – ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45x24

    naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45×24

    0,99 
    Dodaj do koszyka
  • butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml - na korek

    butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml – na korek

    2,99 
    Dodaj do koszyka
  • bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    0,12 
    Dodaj do koszyka