kadź maceracyjna 1000 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

695,00 

pojemność: 1000 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 140 cm x 90 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Na stanie

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 1000 litrów idealnie nadaje się do maceracji owoców oraz do fermentacji w miazdze.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 1000 l

średnica: 140 cm

wysokość: 90 cm

Z uwagi na gabaryty możliwa dostawa transportem dedykowanym lub odbiór ososbisty.

Parametry techniczne

Waga 210 kg
Wymiary 124 × 124 × 95 cm
parametry techniczne

Objętość 1000 l;
Średnica dolna 1110 mm;
Średnica górna 1240 mm;
Całkowita wysokość: 950 mm;

Ostatnio oglądane

  • młynkoodszypułkowarka GAMMA 25 z pompą 60 mm

    młynkoodszypułkowarka GAMMA 25 z pompą 60 mm

    10 900,00 
    Dodaj do koszyka
  • celuloza 10 kg

    celuloza 10 kg

    271,00 
    Dodaj do koszyka
  • butelka reńska na wino - RHEINWEIN LP68 cuvee 750 ml - na korek

    butelka reńska na wino – RHEINWEIN LP68 cuvee 750 ml – na korek

    3,39 
    Chwilowy brak
  • Mieszadło do zbiornika, DN40 DIN - 3-fazowe

    Mieszadło do zbiornika, DN40 DIN – 3-fazowe

    6 950,00 
    Dodaj do koszyka
  • beczka DĘBOWA 225 l VICARD - Classique Medium

    beczka DĘBOWA 225 l VICARD – Classique Light

    5 149,00 
    Chwilowy brak