Surli One – 500 g

257,00 

zastosowanie: stabilizator

Na stanie

Szczegółowy opis

Surli One – 500 g

Właściwości: Środki do dojrzewania i stabilizacji wina. Produkt zawiera produkty na bazie polisacharydów, otrzymywane w drodze enzymatycznej ekstrakcji ścian komórkowych wybranych autolizowanych drożdży. Jego zastosowanie podczas dojrzewania wina zwiększa strukturę i intensywność smaku, zwiększa równowagę i pełnię smaku. W przypadku win białych, czerwonych i różowych przyczynia się do stabilności białka, winianów i polifenoli. SURLI ONE został opracowany w celu podniesienia jakości win białych, różowych i czerwonych. Zbudowany jest ze ścian komórkowych bogatych w polisacharydy. Wzmacnia także złożony aromat i zmniejsza cierpkość.

 

Dozowanie: 20 – 40 g/hl dla win czerwonych, 20 – 30 g/hl dla win białych.

Przechowywać w suchym chłodnym miejscu.

Parametry techniczne

Waga 0.7 kg
Wymiary 25 × 20 × 5 cm

Ostatnio oglądane

  • zamknięcie do oliwy CLICK ON - czarne

    zamknięcie do oliwy CLICK ON – czarne

    1,39 
    Dodaj do koszyka
  • Drożdże Aktiv Hefe 6 - 100g

    Drożdże Aktiv Hefe 6 – 100g

    33,00 
    Dodaj do koszyka
  • Drożdże Aktiv Hefe 7 - 100g

    Drożdże Aktiv Hefe 7 – 100g

    36,00 
    Dodaj do koszyka
  • Drożdże LALVIN R2 - 20 g

    Drożdże LALVIN R2 – 20 g

    18,00 
    Dodaj do koszyka
  • Drożdże LALVIN R-HST - 20 g

    Drożdże LALVIN R-HST – 20 g

    15,00 
    Dodaj do koszyka