Surli One – 500 g

257,00 

zastosowanie: stabilizator

Na stanie

Szczegółowy opis

Surli One – 500 g

Właściwości: Środki do dojrzewania i stabilizacji wina. Produkt zawiera produkty na bazie polisacharydów, otrzymywane w drodze enzymatycznej ekstrakcji ścian komórkowych wybranych autolizowanych drożdży. Jego zastosowanie podczas dojrzewania wina zwiększa strukturę i intensywność smaku, zwiększa równowagę i pełnię smaku. W przypadku win białych, czerwonych i różowych przyczynia się do stabilności białka, winianów i polifenoli. SURLI ONE został opracowany w celu podniesienia jakości win białych, różowych i czerwonych. Zbudowany jest ze ścian komórkowych bogatych w polisacharydy. Wzmacnia także złożony aromat i zmniejsza cierpkość.

 

Dozowanie: 20 – 40 g/hl dla win czerwonych, 20 – 30 g/hl dla win białych.

Przechowywać w suchym chłodnym miejscu.

Parametry techniczne

Waga 0.7 kg
Wymiary 25 × 20 × 5 cm

Ostatnio oglądane

  • kadź maceracyjna 150 litrów - do fermentacji, maceracji, odbioru wytłoków i szypułek

    kadź maceracyjna 150 litrów – do fermentacji, maceracji, odbioru wytłoków i szypułek

    155,00 
    Dodaj do koszyka
  • kadź maceracyjna 1000 litrów - do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

    kadź maceracyjna 1000 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

    695,00 
    Dodaj do koszyka
  • wosk plastyczny , nowoczesny lak do butelek - ZŁOTY METALICZNY WŁOSKI

    wosk plastyczny , nowoczesny lak do butelek – ZŁOTY METALICZNY WŁOSKI

    129,00 
    Dodaj do koszyka
  • Promocja! wiadro plastikowe owalne 20 l - czerwone

    wiadro plastikowe owalne 20 l – czerwone

    18,50 
    Dodaj do koszyka
  • Nypel do węża rurowy 3/4" x 26 mm - AISI 316

    Nypel do węża rurowy 3/4″ x 26 mm – AISI 316

    13,40 
    Dodaj do koszyka