Surli One – 500 g

257,00 

zastosowanie: stabilizator

Na stanie

Szczegółowy opis

Surli One – 500 g

Właściwości: Środki do dojrzewania i stabilizacji wina. Produkt zawiera produkty na bazie polisacharydów, otrzymywane w drodze enzymatycznej ekstrakcji ścian komórkowych wybranych autolizowanych drożdży. Jego zastosowanie podczas dojrzewania wina zwiększa strukturę i intensywność smaku, zwiększa równowagę i pełnię smaku. W przypadku win białych, czerwonych i różowych przyczynia się do stabilności białka, winianów i polifenoli. SURLI ONE został opracowany w celu podniesienia jakości win białych, różowych i czerwonych. Zbudowany jest ze ścian komórkowych bogatych w polisacharydy. Wzmacnia także złożony aromat i zmniejsza cierpkość.

 

Dozowanie: 20 – 40 g/hl dla win czerwonych, 20 – 30 g/hl dla win białych.

Przechowywać w suchym chłodnym miejscu.

Parametry techniczne

Waga 0.7 kg
Wymiary 25 × 20 × 5 cm

Ostatnio oglądane

  • Końcówka stożkowa do węża DN40 DIN 11851 - króciec kształtowany

    Końcówka stożkowa do węża DN40 DIN 11851 – króciec kształtowany

    165,00 
    Dodaj do koszyka
  • Lina stalowa z kotwicą do kotwienia Gripple Apex Anchor - 3 mm

    Lina stalowa z kotwicą do kotwienia Gripple Apex Anchor – 3 mm

    34,00 
    Dodaj do koszyka
  • koszyczki do win musujących złote

    koszyczki do win musujących złote

    0,45 
    Dodaj do koszyka
  • Zakrętka do wina 30x60 złota - z gwintem

    Zakrętka do wina 30×60 złota – z gwintem

    0,95 
    Dodaj do koszyka
  • Pirosiarczyn potasu 100 g

    Pirosiarczyn potasu 100 g

    6,00 
    Dodaj do koszyka