Szczegółowy opis
Sentia – paski testowe do pomiaru fruktozy
Paski testowe do pomiaru fruktozy można wykorzystać do śledzenia postępu fermentacji pierwotnej do suchości, a dzięki możliwości oddzielnego pomiaru tego fermentowalnego cukru użytkownicy mogą działać w celu szybkiego i skutecznego złagodzenia powolnych lub zablokowanych fermentów. Próbki poddawane analizie fruktozy wymagają prostego rozcieńczenia wstępnego 1 do 5 buforem fruktozy Sentia (sprzedawanym oddzielnie).
Specyfikacje
Typ próbki: wino czerwone i białe
• Wielkość próbki: 100 µl
• Zakres pomiaru: 0,1-10 g/l
• Liczba testów na fiolkę: 25
• Temperatura przechowywania: 2°C – 8°C (35,6°F – 46,4°F)
• Wymagane dodatkowe materiały eksploatacyjne: bufor fruktozowy Sentia™