Sentia – paski testowe do pomiaru fruktozy

przeznaczenie: śledzenia postępu fermentacji

zastosowanie: białe i czerwone wino

temperatura przechowywania:  2°C – 8°C

Szczegółowy opis

Sentia – paski testowe do pomiaru fruktozy

Paski testowe do pomiaru fruktozy można wykorzystać do śledzenia postępu fermentacji pierwotnej do suchości, a dzięki możliwości oddzielnego pomiaru tego fermentowalnego cukru użytkownicy mogą działać w celu szybkiego i skutecznego złagodzenia powolnych lub zablokowanych fermentów. Próbki poddawane analizie fruktozy wymagają prostego rozcieńczenia wstępnego 1 do 5 buforem fruktozy Sentia (sprzedawanym oddzielnie).

Specyfikacje

Typ próbki: wino czerwone i białe
• Wielkość próbki: 100 µl
• Zakres pomiaru: 0,1-10 g/l
• Liczba testów na fiolkę: 25
• Temperatura przechowywania: 2°C – 8°C (35,6°F – 46,4°F)

• Wymagane dodatkowe materiały eksploatacyjne: bufor fruktozowy Sentia™

Produkty pokrewne

  • Sentia - obudowa analizatora

    Sentia – obudowa analizatora

    Chwilowy brak
  • Sentia - bufor fruktozowy

    Sentia – bufor fruktozowy

    Chwilowy brak
  • Sentia - narzędzie do analizy wina

    Sentia – narzędzie do analizy wina

    Chwilowy brak
  • Sentia - paski testowe do pomiaru kwasowości miareczkowej

    Sentia – paski testowe do pomiaru kwasowości miareczkowej

    Chwilowy brak

Ostatnio oglądane

  • Korki syntetyczne 27x19,5 mm z drewnianą główką 29x12 mm

    Korki syntetyczne 27×19,5 mm z drewnianą główką 29×12 mm

    1,33 
    Dodaj do koszyka
  • Zawór kulowy 1" (1 cal) - stal nierdzewna kwasoodporna

    Zawór kulowy 1″ (1 cal) – stal nierdzewna kwasoodporna

    74,70 
    Dodaj do koszyka
  • Bentonit AKTIV G 20 kg

    Bentonit AKTIV G 20 kg

    229,00 
    Dodaj do koszyka
  • Środek do czyszczenia zbiorników Vinolux - 1l

    Środek do czyszczenia zbiorników Vinolux – 1l

    58,50 
    Chwilowy brak
  • Płynna siarka BAKTOL 150 250 ml

    Płynna siarka BAKTOL 150 250 ml

    13,00 
    Dodaj do koszyka