kadź maceracyjna 350 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

299,00 

pojemność: 350 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 96 cm x 73 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Na stanie

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 350 litrów idealnie nadaje się do maceracji niewielkich ilości owoców oraz do przenoszenia wytłoków po prasie lub do wypróżniania zbiorników po fermentacji czerwonych owoców.

Do tej kadzi można zamówić pokrywę, kranik spustowy oraz uszy do przenoszenia.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 350 l

średnica: 96 cm

wysokość: 73 cm

Parametry techniczne

Waga 210 kg
Wymiary 97 × 74 × 97 cm
średnica

96 cm

wysokość

73 cm

Ostatnio oglądane

  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm złoty antyczny ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm złoty antyczny ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm srebrne - ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm srebrne – ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45x24

    naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45×24

    0,99 
    Dodaj do koszyka
  • butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml - na korek

    butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml – na korek

    2,99 
    Dodaj do koszyka
  • bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    0,12 
    Dodaj do koszyka