kadź maceracyjna 500 litrów – do fermentacji, maceracji, odszypułkowania

330,00 

pojemność: 500 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 104 cm x 82 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Na stanie

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 500 litrów idealnie nadaje się do maceracji owoców oraz do fermentacji w miazdze.

Do tej kadzi można zamówić pokrywę, kranik spustowy oraz uszy do przenoszenia.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 500 l

średnica: 104 cm

wysokość: 82 cm

Parametry techniczne

Waga 180 kg
Wymiary 104 × 82 × 82 cm
średnica

96 cm

wysokość

73 cm

Ostatnio oglądane

  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm złoty antyczny ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm złoty antyczny ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • Kapturki termokurczliwe 30,5x60 mm srebrne - ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 30,5×60 mm srebrne – ze zrywką

    0,20 
    Dodaj do koszyka
  • naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45x24

    naturalne korki do wina ACQUAMARK Premium 45×24

    0,99 
    Dodaj do koszyka
  • butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml - na korek

    butelka na wino BURGUNDER EVOLUTION oliwka 750 ml – na korek

    2,99 
    Dodaj do koszyka
  • bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    bidule do refermentacji i degorżowania szampana, win musujących

    0,12 
    Dodaj do koszyka