kadź maceracyjna 110 litrów – do fermentacji, maceracji, odbioru wytłoków i szypułek

145,00 

pojemność: 110 l

zastosowanie: winiarstwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 71 cm x 39 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Na stanie

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 110 litrów to najmniejsza z oferowanych przez nas kadzi

Idealnie nadaje się do maceracji niewielkich ilości owoców oraz do przenoszenia wytłoków po prasie lub do wypróżniania zbiorników po fermentacji czerwonych owoców.

Tego typu pojemniki są tez wykorzystywane podczas zbioru owoców takich, jak winogrona, borówki, jagody kamaczackie, agrest oraz wiele innych owoców.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 110 l

średnica: 71 cm

wysokość: 39 cm

Z uwagi na gabaryty kadzie maceracyjne wysyłamy na paletach.

Parametry techniczne

Waga 10 kg
Wymiary 90 × 35 × 90 cm

Ostatnio oglądane

  • Promocja! Prasa pneumatyczna SRAML VP5e ECO do winogron i owoców

    Prasa pneumatyczna typu zamkniętego SRAML VP5e do winogron i innych owoców

    75 650,00 
    Chwilowy brak
  • Zawór nadmiarowo-upustowy 1.1/4" 0-7 bar

    Zawór nadmiarowo-upustowy 1.1/4″ 0-7 bar

    467,40 
    Chwilowy brak
  • Redukcja DIN 11851 DN40/25 (gwint/stożek+nakrętka)

    Redukcja DIN 11851 DN40/25 (gwint/stożek+nakrętka)

    184,50 
    Dodaj do koszyka
  • Promocja! Kapturki termokurczliwe 29x45 mm czarny mat - ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 29×45 mm czarny mat – ze zrywką

    0,15 
    Dodaj do koszyka
  • Nypel do węża 1" x 26 mm - AISI 316

    Nypel do węża 1″ x 26 mm – AISI 316

    18,94 
    Dodaj do koszyka