Środek klarujący Cristaline – 10 g

24,90 

Ptrzeznaczenie: poprawia filtrowanie wina

Dozowanie: 1-4 g/hl

Opakowanie: 10 g

 

Na stanie

Szczegółowy opis

Środek klarujący Cristaline

Cristaline to środek flokulujący, który poprawia filtrowanie wina, zwłaszcza z winogron botrytis. Usuwa gorzki smak i zmiękcza wina. Umożliwia całkowite usunięcie drobnych cząstek. Preparat Cristaline przeznaczony jest do klarowania win trudnych do filtrowania. Poprawia klarowność, filtrowanie i właściwości organoleptyczne.

Sposób użycia:  Wymieszać wymaganą ilość w niewielkiej ilości letniej wody, a następnie dodać do całkowitej objętości. Po aplikacji zabutelkuj wino w ciągu dwóch dni.

Dozowanie: 1-4 g/hl

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Zamknąć szczelnie otwarte opakowanie i jak najszybciej zużyć.

Parametry techniczne

Waga 0.01 kg
Wymiary 24 × 13 × 2 cm

Ostatnio oglądane

  • Zbiornik LETINA PZ 620 - kompletnie wyposażony

    Zbiornik LETINA PZ 620 – kompletnie wyposażony

    3 599,00 
    Chwilowy brak
  • Złącze kłowe typu GEKA - na wąż DN25 (25 mm 1")

    Nypel mosiężny 1″ (1 cal)

    12,59 
    Dodaj do koszyka
  • Paleta słoików 40 ml 13374 szt. - 7402 zł (cena netto 0,45/szt.)

    Paleta słoików 40 ml 13374 szt. – 7402 zł (cena netto 0,45/szt.)

    7 402,00 
    Dodaj do koszyka
  • Maszyna do zakręcania butelek PG 2010-VE

    Maszyna do zakręcania butelek PG 2010-VE

    27 000,00 
    Chwilowy brak
  • Zaślepka złącza spożywczego DIN11851 DN25

    Zaślepka złącza spożywczego DIN11851 DN25

    63,00 
    Dodaj do koszyka