Środek klarujący Cristaline – 10 g

24,90 

Ptrzeznaczenie: poprawia filtrowanie wina

Dozowanie: 1-4 g/hl

Opakowanie: 10 g

 

Na stanie

Szczegółowy opis

Środek klarujący Cristaline

Cristaline to środek flokulujący, który poprawia filtrowanie wina, zwłaszcza z winogron botrytis. Usuwa gorzki smak i zmiękcza wina. Umożliwia całkowite usunięcie drobnych cząstek. Preparat Cristaline przeznaczony jest do klarowania win trudnych do filtrowania. Poprawia klarowność, filtrowanie i właściwości organoleptyczne.

Sposób użycia:  Wymieszać wymaganą ilość w niewielkiej ilości letniej wody, a następnie dodać do całkowitej objętości. Po aplikacji zabutelkuj wino w ciągu dwóch dni.

Dozowanie: 1-4 g/hl

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Zamknąć szczelnie otwarte opakowanie i jak najszybciej zużyć.

Parametry techniczne

Waga 0.01 kg
Wymiary 24 × 13 × 2 cm

Ostatnio oglądane

  • Dętka do zbiornika LETINA PZ o średnicy 950 mm

    Dętka do zbiornika LETINA PZ o średnicy 950 mm

    150,00 
    Dodaj do koszyka
  • środek do czyszczenia beczek R w płynie 1 l

    środek do czyszczenia beczek R w płynie 1 l

    29,00 
    Chwilowy brak
  • koszyczek do szampana - niebieski z drutem srebrnym

    koszyczek do szampana – niebieski z drutem srebrnym

    0,25 
    Dodaj do koszyka
  • paleta butelek na wino BURGUNDER CARACTERE BVS 750 ml oliwkowa - na zakrętkę 1372 szt. (1,62 netto/szt.)

    paleta butelek na wino BURGUNDER CARACTERE BVS 750 ml oliwkowa – na zakrętkę 1372 szt. (1,62 netto/szt.)

    2 733,85 
    Dodaj do koszyka
  • Kolano nyplowe 3/4" (3/4 cala) (siódemka) - stal nierdzewna kwasoodporna

    Kolano nyplowe 3/4″ (3/4 cala) (siódemka) – stal nierdzewna kwasoodporna

    15,38 
    Dodaj do koszyka