Środek klarujący Cristaline – 10 g

24,90 

Ptrzeznaczenie: poprawia filtrowanie wina

Dozowanie: 1-4 g/hl

Opakowanie: 10 g

 

Na stanie

Szczegółowy opis

Środek klarujący Cristaline

Cristaline to środek flokulujący, który poprawia filtrowanie wina, zwłaszcza z winogron botrytis. Usuwa gorzki smak i zmiękcza wina. Umożliwia całkowite usunięcie drobnych cząstek. Preparat Cristaline przeznaczony jest do klarowania win trudnych do filtrowania. Poprawia klarowność, filtrowanie i właściwości organoleptyczne.

Sposób użycia:  Wymieszać wymaganą ilość w niewielkiej ilości letniej wody, a następnie dodać do całkowitej objętości. Po aplikacji zabutelkuj wino w ciągu dwóch dni.

Dozowanie: 1-4 g/hl

Przechowywanie: Przechowywać w chłodnym i suchym miejscu. Zamknąć szczelnie otwarte opakowanie i jak najszybciej zużyć.

Parametry techniczne

Waga 0.01 kg
Wymiary 24 × 13 × 2 cm

Ostatnio oglądane

  • koszyczki do win musujących złote

    koszyczki do win musujących złote

    0,45 
    Dodaj do koszyka
  • kapsle 29 mm do szampana, cydru, piwa - czerwone z wkładką

    kapsle 29 mm do szampana, cydru, piwa – czerwone z wkładką

    0,36 
    Dodaj do koszyka
  • Promocja! Lejek plastikowy półautomatyczny

    Lejek plastikowy półautomatyczny

    14,99 
    Dodaj do koszyka
  • Nypel 1/2" (1/2 cala) - stal nierdzewna kwasoodporna

    Nypel 1/2″ (1/2 cala) – stal nierdzewna kwasoodporna

    7,70 
    Dodaj do koszyka
  • Wózek elektryczny do winnicy Rocky Freehands

    Wózek elektryczny do winnicy Rocky Freehands

    13 495,00 
    Dodaj do koszyka