kadź maceracyjna 275 litrów – do fermentacji, maceracji, odbioru wytłoków i szypułek

149,00 

pojemność: 275 l

zastosowanie: winiarstwo, browarnictwo, przetwórstwo owocowe

wymiary: 110 cm x 35 cm

materiał: plastik

kolor: bordowy

Na stanie

Szczegółowy opis

Kadź maceracyjna o pojemności 275 litrów idealnie nadaje się do maceracji niewielkich ilości owoców oraz do przenoszenia wytłoków po prasie lub do wypróżniania zbiorników po fermentacji czerwonych owoców.

Tego typu pojemniki są tez wykorzystywane podczas zbioru owoców takich, jak borówki, jagody kamaczackie, agrest oraz wiele innych owoców. Można w niej także fermentować miazgę jabłkową, która później zostanie wyciśnięta w prasie.

Zastosowanie w winiarstwie, browarnictwie, przetwórstwie owocowym.

Przeznaczone do kontaktu z żywnością.

objętość: 275 l

średnica: 110 cm

wysokość: 35 cm

Z uwagi na gabaryty kadzie maceracyjne wysyłamy tylko na paletach.

Parametry techniczne

Waga 18 kg
Wymiary 90 × 35 × 90 cm

Ostatnio oglądane

  • Promocja! Prasa pneumatyczna SRAML VP5e ECO do winogron i owoców

    Prasa pneumatyczna typu zamkniętego SRAML VP5e do winogron i innych owoców

    75 650,00 
    Chwilowy brak
  • Zawór nadmiarowo-upustowy 1.1/4" 0-7 bar

    Zawór nadmiarowo-upustowy 1.1/4″ 0-7 bar

    467,40 
    Chwilowy brak
  • Redukcja DIN 11851 DN40/25 (gwint/stożek+nakrętka)

    Redukcja DIN 11851 DN40/25 (gwint/stożek+nakrętka)

    184,50 
    Dodaj do koszyka
  • Promocja! Kapturki termokurczliwe 29x45 mm czarny mat - ze zrywką

    Kapturki termokurczliwe 29×45 mm czarny mat – ze zrywką

    0,15 
    Dodaj do koszyka
  • Nypel do węża 1" x 26 mm - AISI 316

    Nypel do węża 1″ x 26 mm – AISI 316

    18,94 
    Dodaj do koszyka